​Reparation, vedligeholdelse og eftersyn af plæneklipper og andre maskiner​

JR Maskincenter tilbyder reparation af plæneklipper på eget værksted i Vejle med lager, men vi kører gerne ud til jer for at reparere på stedet, såfremt det kan lade sig gøre. Desuden kan vi både hente og bringe din plæneklipper eller maskine.

​Ud over reparation af plæneklipper, tilbyder vi også reparation af andre slags maskiner som for eksempel have-, park-, vej- og golfmaskiner. Dertil kommer, at vi har 24 timers service, så din plæneklipper og andre maskiner kan blive serviceret hurtigst muligt.​

Åbningstider for vores værkstedet

Mandag – torsdag:

07.15 – 16.00

Fredag:

07.15 – 12.30

Vi tilbyder blandt andet:

  • Eftersyn og vedligeholdelse
  • 24 timers service i akutte tilfælde
  • Reparation af plæneklipper og andre maskiner
  • Bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr
  • Reparation ude hos dig eller jeres virksomhed
  • Afhentning og udbringningen af maskiner

Vi ved, at reparation af plæneklipper og andre maskiner er vigtigt​

Vi bestræber os altid på at yde en god, hurtig og professionel service, fordi vi er bevidste om og respekterer, at din plæneklipper og andre maskiner både kan være vigtige for driften af jeres virksomhed og kan medføre forstyrrelser i din dagligdag. Derfor lægger vi vægt på hurtig og effektiv reparation af plæneklipper og andet udstyr.

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet i akutte tilfælde, og du kan også ringe til os for at få et uforpligtende tilbud på en fast aftale eller en enkelt opgave om reparation af plæneklipper /maskiner og lignende.

Vores telefonnummer er 75 86 47 77, men du kan også sende en e-mail til os på jr@jr-maskincenter.dk.

Kontakt os