Plæneklipperservice på eget værksted eller hos dig

Hos JR Maskincenter udfører vi plæneklipperservice for privatpersoner, boligforeninger, virksomheder og offentlige institutioner i Vejle og omegn– vi udfører kort sagt service på alt som omhandler maskiner. Kontakt Jens Riis og få den rigtige pris på vedligeholdelse og reparation af din plæneklipper. Vi har eget lager og værksted, men vi reparerer også på stedet, såfremt det ønskes og kan lade sig gøre.​

Åbningstider for vores værksted

Mandag – torsdag:
07.15 – 16.00

Fredag:
07.15 – 12.30

Vi tilbyder alt inden for plæneklipperservice

Vi udfører alle slags opgaver inden for plæneklipperservice som for eksempel:

  • Reparation
  • Vedligeholdelse
  • Ekstraudstyr og tilbehør
  • Laver også eftersyn ude ved kunden
  • Afhentning og udbringningen af maskiner
  • Og så har vi 24 timers service

​Vi tilpasser vores plæneklipperservice efter dine eller jeres individuelle behov og dine økonomiske rammer og budgetter, således du får den bedst mulige service og det bedst mulige overblik over dine omkostninger.

Vores plæneklipperservice giver dig en driftssikker plæneklipper​

Vores plæneklipperservice sikrer med andre ord dig og jeres virksomhed en stabil og driftssikker plæneklipper og maskine og skulle den få driftstop i utide, så kan den hurtigt blive repareret af vores grundige servicefolk, således du ikke oplever forstyrrelser af plæneklipning på dine grønne arealer. Vi vil naturligvis altid orientere dig om, hvorvidt det kan betale sig at reparere din plæneklipper, men det er altid din beslutning, hvad der videre skal ske.

​Vores kunder har forskellige grunde til at få udført plæneklipperservice efter fast aftale eller efter behov, og vi har mange forskellige slags kunder, herunder privatpersoner, boligforeninger, golfklubber, campingpladser, virksomheder samt helt eller delvist offentlige institutioner så som kirkegårde, daginstitutioner, plejehjem, ældreboliger og kommuner.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig eller jeres virksomhed, boligforening eller institution og for at få et uforpligtende tilbud på plæneklipperservice.

​Du kan ringe til os på telefon 75 86 47 77, eller du kan sende en e-mail til jr@jr-maskincenter.dk.​

Kontakt os